Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-blackAlle artikelen

Alle artikelen

Hier vind je de artikelen die verschenen zijn in het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek (NTVD).

De NTVD is hét vaktijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Het is gericht op diëtisten en andere professionals die zich bezighouden met voeding.

Lees meer over NTVD
Afbeelding

Vind een diëtist

Binnenkort starten we met de uitbreiding van de database. Hierdoor wordt het gemakkelijk om diëtisten te vinden met een bepaald specialisme, zowel landelijk als binnen de regio.

Afbeelding voor

Op welk moment zet je als (para)medicus het beste een diëtist in bij een behandeling voor de juiste voedingszorg op de juiste plek?

Vind het antwoord in de Artsenwijzer.

Afbeelding voor
Afbeelding voor

Ontwikkelingen op het gebied van diëtetiek, voeding en zorg volgen?

Ga naar ons kenniscentrum voor nieuws, artikelen uit het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek of één van onze blogs.

Afbeelding voor

Heb jij je al geregistreerd?

Door jouw registratie toon je aan dat je als diëtist zorg verleent volgens de laatste stand van zaken van de praktijk en de wetenschap.

Call to action afbeelding

Nog geen lid van NVD?

Sluit je aan en maak gebruik van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Krijg onbeperkt toegang tot onze informatiebronnen waaronder het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek, dat ook nog zes keer per jaar op je mat valt. Kom in contact met een van je 3000 aangesloten collega’s en werk mee aan een sterkere Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
Call to action afbeelding