Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Organisatiesmisc/arrow-dots-blackSorgente

Sorgente

Sorgente wil jouw patiënt ondersteunen bij het realiseren van zijn behandeldoel

Wat doet Sorgente voor jou als zorgprofessional?

Om uit te leggen wat we voor jou als diëtist of arts kunnen betekenen is het goed om te weten waarom we doen wat we doen: Sorgente ziet het als haar missie om mensen te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op het gebruik van medische voeding thuis. Hierbij kunnen we je ondersteunen bij het snel én gemakkelijk organiseren van jouw werkzaamheden. Ook delen we onze kennis over medische voeding.

Voordelen van werken met Sorgente

Wat mag je van ons verwachten? We bieden je de volgende voordelen:

  • Je kunt snel, gemakkelijk én veilig medische voeding aanvragen via ons Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS).
  • In onze kompassen vind je een compleet overzicht van alle voedingen. We hebben een sondevoedingskompas, een drinkvoedingskompas én een kinderkompas Goed om te weten: ook onze webwinkel helpt je bij het vinden van de juiste voeding.
  • Inhoudelijke vragen kun je stellen aan onze productspecialisten. Ook als je behoefte hebt aan praktische ervaringsadviezen kun je contact opnemen.
  • Heb je behoefte aan tips en advies bij het gebruik van medische voeding? Deze vind je in onze informatiematerialen.
  • Via de Sorgente Academy – online kennissessies, e-learnings en blogs – blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de inzet van medische voeding.

Wat doet Sorgente voor jouw patiënt?

In goede samenwerking met jou als diëtist of arts bieden we ondersteuning bij het gebruik van medische voeding. Nog op dezelfde dag dat jij de aanvraag hebt ingediend nemen de medewerkers van ons Klantenteam telefonisch contact op om de bestelling af te stemmen én vragen over het gebruik te beantwoorden. Met jouw dieetbehandeling als uitgangspunt zorgen we ervoor dat de juiste medische voeding en ondersteuning op tijd bij de patiënt thuis wordt geleverd. Lees meer over hoe we jouw patiënt ondersteunen.

Kennisbank medische voeding voor zorgprofessionals

GRATIS e-learning ‘Stapsgewijs de juiste drinkvoeding adviseren’

 

Afbeelding Sorgente

Alles van Sorgente