Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Organisatiesmisc/arrow-dots-blackNutrispot

Nutrispot

Bijvoeding die smaakt

Voeding is van levensbelang, zowel lichamelijk als emotioneel. Maar voor veel ouderen, (chronisch) zieken en mensen zonder eetlust is eten niet vanzelfsprekend. Deze mensen zijn afhankelijk van zoete drankjes met veel kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Nutrispot wil voor deze mensen gezonde en lekkere en voeding bereikbaar maken om zodoende de kwaliteit van leven te verbeteren. In samenwerking met gespecialiseerde partners bezorgen wij hoogwaardige- en eiwit verrijkte voeding door heel Nederland. Onze voeding is vers en wij maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Mission statement

Wij zien het als onze missie om producten die bij zorginstellingen en ziekenhuizen gemeengoed zijn ook voor de consument beschikbaar te maken. Hiermee springen wij in op de ontwikkeling dat patiënten en ouderen na een behandeling sneller huiswaarts keren. Voeding is in onze optiek één van de belangrijkste pijlers voor een goed herstel en kan daarmee een levensverlengend werking hebben.

Onze doelgroep omvat mensen van jong en oud, maar met de overeenkomstigheid dat zij grote voordelen ondervinden bij het gebruik van onze voeding. Reguliere voeding is in deze gevallen niet voldoende voedzaam of niet verdraagzaam, en wij streven er naar met onze producten een blijvende oplossing te bieden.

Trefwoorden: Ondervoeding, ouderen, eiwit, slikproblemen, eiwitbehoefte, ondervoeding

Gratis proefpakket Wat is protino Hoe kan ik bestellen

Bedrijfsgegevens

Het Wolbert
7547 RA Enschede
Afbeelding Nutrispot

Alles van Nutrispot