Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Organisatiesmisc/arrow-dots-blackGold&Green

Gold&Green

Gold&Green Foods Ltd is een besloten vennootschap, opgericht om mensen een duurzame, voedzame en lekkere bron van proteïne te geven. Ons bekendste product is Pulled Oats, een plantaardige bron van eiwitten.

Pulled Oats is afkomstig uit Finland, waar de lancering een enorme hype veroorzaakte en sindsdien ongekend populair is. Pulled Oats is ontstaan in de keuken van de Finse Maija Itkonen en Reetta Kivelä. Zij vonden dat “net zo goed zijn als kip” niet het ultieme streven kon zijn in plantaardige eiwitinnovaties. Pulled Oats is gemaakt van vijf ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, een scheutje olie en een beetje zout, en bevat geen toevoegingen.  Pulled Oats wordt gemaakt door de ingrediënten te kneden, te rollen en te verhitten. Dit innovatieve proces geeft Pulled Oats een unieke bite.

Pulled Oats is veganistisch en vrij van soja, tarwe, GGO en kunstmatige toevoegingen. Pulled Oats bevat 30 gram eiwit per 100 gram. Dit is meer dan kip!

Door de combinatie van haver en peulvruchten, is de kwaliteit van eiwitten heel hoog: Pulled Oats bevat alle negen essentiële aminozuren, die mensen alleen via hun voeding binnen kunnen krijgen. Pulled Oats is daardoor een perfecte eiwitbron en een ideaal ingrediënt voor smaakvolle en gezonde vega(n) maaltijden.

Pulled Oats  is een ingrediënt om lekker mee te koken, super veelzijdig. Je kunt Pulled Oats bijvoorbeeld gebruiken als vervanger van gehakt of kip in veel vertrouwde recepten, zoals spaghetti Bolognese, noedels of wraps.

Pulled Oats is zo het betere alternatief voor vlees!

Het nieuwe plantaardige eiwit Recepten pagina

Bedrijfsgegevens

Sallandhaven
3433 Utrecht
Afbeelding Gold&Green

Alles van Gold&Green