Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Organisatiesmisc/arrow-dots-blackCarezzo Nutrition BV

Carezzo Nutrition BV

We bieden een effectieve oplossing voor het probleem van ondervoeding. Dat doen we met een eiwitverrijkte basisvoeding en keuze in verschillende smaken, texturen en eetmomenten. Deze oplossing is minstens zo lekker als reguliere voeding en door de samenstelling van het assortiment kan door de dag heen geconsumeerd worden terwijl je niet meer hoeft te eten om toch meer eiwit binnen te krijgen.

Missie

Wij ontwikkelen, wetenschappelijk onderbouwd en op een innovatieve wijze, een nieuw assortiment van zeer toegankelijk te consumeren basisvoeding. Deze is gebaseerd op de toevoeging van extra eiwit om daarmee het (latente) probleem van ondervoeding bij in het bijzonder oudere mensen tegen te gaan.

Waarom

Er is een probleem en dat is ondervoeding. Voor mensen die hiermee te maken hebben betekent dit een slechte fysieke toestand, traag herstel en minder quality of life. Voor de maatschappij betekent dit hogere zorgkosten met name bij ouderen. Door de vergrijzing neemt dit aantal toe, zo ook de wens tot behoud van zelfstandigheid, maar dan moet ondervoeding wel aangepakt worden.

Visie

Ondervoeding is, met name bij de groeiende groep ouderen, een onderschat probleem waarvoor tot op heden geen adequate oplossing was, want meer eten lukt niet. Daarom hebben wij een basisvoeding oplossing ontwikkeld die zonder meer te moeten eten toch bijdraagt aan een betere fysieke gesteldheid vanwege de hogere eiwit inname. Daarmee verbeteren wij de quality of life en weten we de alsmaar stijgende zorgkosten te verlagen.

Hoe

We ontwikkelen en vermarkten eiwitverrijkte basisvoeding. Dat doen we met nieuwe, betaalbare voedingsconcepten op basis van groenten, fruit en granen. Zo bouwen we aan een nieuwe waardeketen van wetenschappelijk onderzoek tot innovatie, productie en de lancering van een nieuwe range eiwitverrijkte consumenten producten voor doelgroepen met speciale voedingsbehoeften.

Carezzo Nutrition BV | Eiwitverrijkt

  • Carezzo nieuwsbrief voor professionals: Nieuwsbrief
  • Met het grote assortiment van Carezzo kunt u zorgeloos genieten: Assortiment

Bedrijfsgegevens

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond
Afbeelding Carezzo Nutrition BV

Alles van Carezzo Nutrition BV