Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Organisatiesmisc/arrow-dots-blackALK-Abelló BV

ALK-Abelló BV

Over ALK

Een frisse neus, een heldere blik en de langste adem; allemaal dingen die je dag kunnen maken. Helaas is dit voor miljoenen mensen niet zelf te bepalen. Al honderd jaar strijden we voor onze missie: een wereld vrij van de last van allergie. Ons team werkt continu aan slimme oplossingen voor een betere kwaliteit van leven; onderbouwd en effectief, mensgericht en vooruitstrevend.

Met onze hoogwaardige producten en programma’s pakken we allergie bij de oorzaak aan, zodat we écht impact maken, een leven lang. Genieten van het leven doe je namelijk het liefst allergievrij.

ALK is gespecialiseerd in allergie immunotherapie. Maar ALK produceert ook een adrenaline auto-injector voor de behandeling van ernstige allergische reacties (anafylaxie), evenals producten die gebruikt worden voor diagnose van allergieën. Naast deze allergieproducten behoort Kerutabs ook tot het assortiment

Kerutabs is een voedingssupplement en bevat het enzym lactase. Kerutabs-tabletten kunnen mensen met lactose-intolerantie ondersteunen. Handig voor op vakantie of onderweg of voor wanneer ze toch een keer willen genieten van een lekker soft ijsje, yoghurt of andere voedingsmiddelen waar lactose in verwerkt is. Kerutabs is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die lactose-intolerant zijn.

Voor meer informatie over Kerutabs raadpleeg www.kerutabs.com of vraag een proefpakket aan voor uw cliënten zodat zij Kerutabs een keer kunnen uitproberen via: https://www.kerutabs.com/nl/professionals/

Kerutabs

Contact

Bedrijfsgegevens

Transistorstraat 25 Almere
Afbeelding ALK-Abelló BV

Alles van ALK-Abelló BV